top of page

Master Class
'De Chemie van Al Dat Is'
in helend leiderschap 

'In the cycle of nature there is no such thing as victory or defeat, there is only movement.'

Manuscript found in Accra, Paulo Coelho

Master Class
'De Chemie van Al Dat Is'
in helend leiderschap 

In de Driedaagse master class 'De Chemie van Al Dat Is in leiderschap' ervaren we multidimensionaal de leider die we echt zijn. We kijken naar de wereld waarin we terecht gekomen zijn en wat we elke dag doen, de wereld van 'druk druk druk', timemanagement, functietitels, enz. En we richten ons op de mens die we in essentie zijn. We herontdekken ons innerlijke goud. Op een eerlijke en zuivere manier maken we in het nu opnieuw de verbinding tussen wie we in wezen zijn en wat we doen. En we ervaren welke emotionele, fysieke, mentale en/of spirituele blokkades we ondervinden onderweg. Hiervoor kunnen de Ascendente Merkaba technieken worden ingezet.

We werken samen aan een vernieuwd en vooral belichaamd bewustzijn, geen zweverig 'licht en liefde' verhaal maar een doorleefd, naakt, bloedeerlijk en zuiver bewustzijn. Want bewustzijn schuwt geen enkele uitdaging, bewustzijn maakt geen wegomleggingen om te communiceren, bewustzijn kan begrenzen, bewustzijn is afgestemd op Al Dat Is, wat resulteert in zelfliefde en echte dienstbaarheid naar anderen. Dit belichaamd bewustzijn vertaalt zich in een in eenheid, gebalanceerd vrouwelijk en mannelijk energetisch potentieel, die voor ons beschikbaar is. Een geschenk van de geest die we kunnen geven in dienstbaarheid aan anderen, want geven en nemen is 'one'.

Aan de hand van de alchemie van de natuur en de lessen die we daaruit kunnen trekken, zien we hoe ver we verwijderd zijn van 'Al Dat Is'. Deze realisatie opent deuren tot het opnieuw connecteren met wie we au fond zijn, met de bronkracht van ons leiderschap, met het potentieel van onze organisatie/bedrijf en ons team.

Deze master class vergt moed want waarlijke transitie doet ook een beetje pijn. Deze master class is voor leiders die hun leiderschap willen uitdiepen tot de essentie. En die hoogstaande geestelijke waarden op een belichaamde manier willen uitdragen en laten indalen in hun organisatie/bedrijf. De impact hiervan is exponentieel!

bottom of page