top of page

Marokko

'You don' have to understand the desert: all you have to do is contemplate a simple grain of sand and you will see in it all the marvels of creation.'

The Alchemist by Paulo Coelho

Onder de professionele begeleiding van Sarah Stevens en team en Lahcen Bouferoual en team (Desert Morocco Discovery) word je meegenomen op weg naar het nemen van meer leiderschap over alle aspecten van je leven ten dienste van anderen en van jouw team/bedrijf/organisatie. Het prachtige zuiden van Marokko geeft je de magie die nodig is om jouw belemmeringen op fysiek, mentaal, emotioneel en/of spiritueel vlak aan te kijken, te transformeren, te integreren en opnieuw één te maken tot oneindig potentieel.

Duinen

Marokko retraite


 

We zijn de afgelopen jaren in een stroomversnelling terechtgekomen. De prikkels en energieën zijn sindsdien zeer heftig en we komen onszelf tegen. Velen realiseren zich ondertussen dat leiderschap nemen over zichzelf en de sleutel vinden tot wie we werkelijk zijn, de enige weg is, misschien wel onze plicht is. Velen zijn zoekende naar hun bestaansreden, hun 'persoonlijke legende', zo zei de oude wijze man Melchizedek in het karakter van de Koning van Salem in De Alchemist van Paulo Coelho. Op zoek naar hun persoonlijke missie in het leven en op deze aarde. 

 

We verlaten het bruisende Marrakech en gaan samen op weg naar de stilte. De stilte van de Sahara woestijn, die symbool staat voor het leven, helpt ons om te vertragen en innerlijke rust te ervaren.  Want in de stilte van onszelf gebeuren wonderen. En iedereen ervaart op zijn weg hindernissen, mentaal - emotioneel - fysiek en zelfs spiritueel.

 

Tijdens deze 9-daagse rondreis kijken we onze belemmeringen in de ogen en transformeren we onze blokkades en nemen we terug de leiding over onszelf.  We integreren opnieuw alle aspecten van ons zijn, van ons oneindige potentieel en balanceren vrouwelijke en mannelijke energie, schaduwkanten en licht, lichaam - geest en ziel,...  Want 'all things are one' zei de oude wijze man in De Alchemist. 

Heling en re-integratie staat tijdens deze reis centraal. Verschillende technieken zoals holistische coaching, Merkaba technieken en Reattach kunnen worden ingezet om heling te faciliteren. Heling in een veilige verbinding met de groep en met Sarah Stevens.

bottom of page